Ontdek de Kalfire E-one

De Kalfire E-one

Dé duurzame hightech designhaard voor ieder interieur
Iconic Awards Good Industrial Design Award Novum Design Award

Ongeëvenaarde
vuurbeleving

De Kalfire E-one prikkelt alle zintuigen. Unieke innovatieve technieken creëren ultra-realistische vlammen en maken de beleving van vuur in de haard ongeëvenaard. De Kalfire E-one levert zo een optimale sfeerbeleving in én rondom de haard.

Beleef ultra-realistisch vuur

Creëer uw eigen vuur

Met unieke, innovatieve technieken creëert u zelf de perfecte vlam en sfeer: kies de vlamhoogte, intensiteit en de kleur van de vlammen. Bepaal het gloedbed, het omgevingslicht en kies uit het knapperende geluid van lariks- of beukenhout. De Kalfire E-one is in te stellen zoals u dat wilt.

Creëer uw eigen vuur

Eindeloze
mogelijkheden

De Kalfire E-one geeft vrijheid. Want zonder gasaansluitingen en rookkanalen biedt de designhaard volop plaats- en inbouwmogelijkheden. Stel daarnaast de perfecte vlam, het gloedbed en het omgevingslicht in. Want zelfs de beleving van het vuur is volledig aanpasbaar.

Ontdek de mogelijkheden voor uw interieur

Veilig en
makkelijk

Veilig vuur is vuur dat voor iedereen toegankelijk is. De Kalfire E-one geeft geen directe hitte af, waardoor hij veilig is voor mens en dier. Voor de E-one heeft u alleen een stopcontact nodig. Hij is dus overal te plaatsen.

Ontdek meer over veiligheid en gemak

Duurzaam en
efficiënt

In een duurzamere wereld is nul emissie het doel. De E-one is duurzaam en milieuvriendelijk. Hij werkt volledig elektrisch, heeft een ultra-realistisch vuur en stoot nul emissie uit bij gebruik.

Ontdek meer over duurzaamheid en efficiëntie

Kwaliteit en
garantie

Kalfire staat voor vakmanschap. De fabricage van de E-one vindt volledig plaats in Nederland. Omdat de E-one een capaciteit van 10.000 branduren heeft, geven we vijf jaar garantie. De E-one is altijd in ontwikkeling en uit te breiden met de nieuwste updates.

Lees meer over onze kwaliteit en garantie
You have to see it
to believe it
Vind mijn dealer
Download de Kalfire E-one brochure

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.