Creëer uw eigen vuur

Creëer uw eigen vuur

Vuur dat volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen; een van de belangrijke eigenschappen van een Kalfire E-one sfeerhaard. Wij geloven namelijk dat de sfeer en warmte van een haard naar eigen wens moeten kunnen worden ingesteld. Dit is de filosofie die we toepassen op al onze haarden. Van gashaarden tot houthaarden, en zo ook bij onze innovatieve elektrische haarden.

De Kalfire E-one is de eerste elektrische haard die realistisch vuur combineert met de volledige instelbaarheid van dat vuur. De combinatie van opties en features in de elektrische sfeerhaard zorgen ervoor dat u nooit tweemaal naar hetzelfde vlammenspel hoeft te kijken. Shuffle-standen, zoals de Flame Shuffle en de Hybrid LED-E Shuffle, zorgen voor een mooi afwisselend vuurspektakel. Zo ervaart u steeds het vuur dat bij uw stemming, de gelegenheid, de ruimte of het seizoen past.

Kalfire E-one Remote
Kalfire E-one Remote
Kalfire E-one Remote
Kalfire E-one 100F
1/4 Kalfire E-one Remote

Stel het vuur in zoals u dat wilt

Het vuur in de Kalfire E-one is volledig customizable. Laat uw zintuigen prikkelen door de innovatieve opties die de Kalfire E-one te bieden heeft en ervaar het meest persoonlijke vuur ooit.

De Kalfire E-one is uitgerust met een Live-Feedback-functie. Deze technologie zorgt ervoor dat de voorkeuren die u instelt, direct geprojecteerd worden in de haard. Zo ziet u direct welke functies in uw Kalfire E-one in- of uitschakeld zijn en op welke manier uw vlammenspel daarmee is ingesteld. Ook als het vuur niet brandt, zorgen de levensechte houtstammen en de atmosferische belichting in de haard ervoor dat de Kalfire E-one een eye-catcher is in uw interieur.

Bekijk hier alle specificaties
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.