KALFIRE E-ONE WINT GIO AWARD!

KALFIRE E-ONE WINT GIO AWARD!

De Kalfire E-one is voor de tweede keer in de prijzen gevallen, ditmaal bij de GIO Awards. De high-tech, duurzame designhaard wint een erkenning Goed Industrieel Ontwerp én een Special Award voor Originaliteit 2020.

De high-tech, duurzame designhaard, de Kalfire E-one, wint een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp én een Special Award voor Originaliteit 2020. Deze Special Award wordt toegekend voor producten die eruit springen op een van de zes beoordelingscriteria en daarmee samen de ‘goed industrieel ontwerp’ boodschap uitdragen. Jurylid Zuzanna Skalska: ‘deze elektrische openhaard komt met zijn virtuele vlammen het meest in de buurt van een echt, troostrijk haardvuur.’  Het is de tweede award die met de Kalfire E-one is gewonnen, eerder mocht de Kalfire E-one al een Silver Novum Design Award winnen.

OVER GIO AWARDS

Designlink benadrukt met de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp, kortweg GIO, het buitengewone belang van integrale productontwikkeling en stimuleert de toepassing van industrieel ontwerpen. Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is geen prijs maar een kwaliteitsstempel voor goed vakmanschap. De winnende ontwerpen zijn opgenomen in de 3D showroom van de Dutch Design Week.

SAMENWERKING SPARK DESIGN & INNOVATION

Voor de ontwikkeling van de Kalfire E-one is onder andere de samenwerking gezocht met Spark design & innovation. Michel van Schie, projectleider vanuit Spark, over de samenwerking met Kalfire “Kalfire legde de lat telkens weer wat hoger, aangemoedigd door wat wij voor elkaar kregen. Zo hebben we elkaar tot grote hoogten gestuwd.”  Kalfire is heel trots op het nieuwe product en de erkenning die deze designhaard in korte tijd al mocht ontvangen. Een goede samenwerking was bij dit project heel belangrijk en die samenwerking is gevonden bij Spark Design & Innovation.

OVER DE KALFIRE E-ONE

Achter de schermen werd er lange tijd hard gewerkt aan de allereerste innovatieve high-tech designhaard van Kalfire. De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud.

In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.