KALFIRE E-ONE WINT ICONIC AWARD: INNOVATIVE INTERIOR 2021

KALFIRE E-ONE WINT ICONIC AWARD: INNOVATIVE INTERIOR 2021

De Kalfire E-one is voor de derde keer in de prijzen gevallen, ditmaal bij de Iconic Awards! De high-tech, duurzame designhaard wint de Iconic Award 2021: Innovative Interior. Eerder won de Kalfire E-one ook al de Silver Novum Design Award en een Erkenning GIO mét een Special Award.

Kalfire E-one 100F Kalfire E-one 100F
ICONIC AWARDS: INNOVATIVE INTERIOR 2021

De internationale designprijs “Iconic Awards: Innovative Interior” wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve interieurproducten op het gebied van interieurontwerp en architectuur. De producten worden beoordeeld door een internationale jury bestaande uit vakkundige designondernemers. De jury werd overtuigd door het innovatieve karakter van de Kalfire E-one.

Achter de schermen werd er lang gewerkt aan de allereerste innovatieve hightech designhaard van Kalfire. CEO Beijko van Melick is zeer tevreden met het resultaat. “We zijn er trots op dat we wederom een prijs hebben behaald voor deze unieke haard. Deze haard heeft alles waar Kalfire voor staat. Het is een innovatie om mensen te verbinden, ook op plaatsen waar dit met een traditionele gas- of houthaard niet mogelijk is. Dat dit met maar liefst drie prijzen wordt beloond, is een fantastische erkenning en een groot compliment. Het stimuleert ons alleen maar meer om onze producten te blijven ontwikkelen.” aldus Beijko van Melick.

OVER DE ICONIC AWARDS

De Iconic Awards: Innovative Interior eren alleen de beste van de beste in de meubel en interieurdesign industrie. De competitie creëert een uniek platform voor netwerkende architecten, product ontwerpers en vastgoedontwikkelaars om in contact te komen met de meubel en interieurdesign industrie. Er zijn ieder jaar product ontwerpers uit ongeveer 20 landen die in aanmerking komen voor de prijs.

EERDERE AWARDS

Eerder viel de Kalfire E-one ook in de prijzen bij de Novum Design Award met een Silver Novum Design award. De Novum Design Award (NDA) is een prijs die wereldwijd wordt toegekend aan bedrijven en organisaties met onderscheidende en vernieuwende designs. De tweede award werd behaald met de GIO Awards. De elektrische haard won een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp én een Special Award voor Originaliteit 2020. Deze Special Award wordt toegekend voor producten die eruit springen op een van de zes beoordelingscriteria en daarmee samen de ‘goed industrieel ontwerp’ boodschap uitdragen. Jurylid Zuzanna Skalska: ‘deze elektrische openhaard komt met zijn virtuele vlammen het meest in de buurt van een echt, troostrijk haardvuur.’  Het is de tweede award die met de Kalfire E-one is gewonnen, eerder mocht de Kalfire E-one al een Silver Novum Design Award winnen.

OVER DE KALFIRE E-ONE

De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud.In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.