Kalfire E-one wint Silver Novum Design Award

Kalfire E-one wint Silver Novum Design Award

De Kalfire E-one is in de prijzen gevallen in de categorie Interior Design en heeft de Silver Novum Design Award gewonnen. De Novum Design Award (NDA) is een prijs die wereldwijd wordt toegekend aan bedrijven en organisaties met onderscheidende en vernieuwende designs.

Kalfire Fireplaces heeft de Silver Novum Design Award 2020 in de categorie Interior Design weten binnen te slepen met haar eerste high tech designhaard: de Kalfire E-one. Het is de een na hoogst haalbare prijs die in deze categorie te winnen valt. Met een score van 86/100 viel de E-one in de prijzen. Het is de eerste award die met de Kalfire E-one is gewonnen.

Kalfre E-one wint Award Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Kalfire Fireplaces is ontzettend trots op het winnen van deze prijs. “Voor iedereen die hard heeft gewerkt aan de ontwikkeling van de E-one is dit een erkenning. Tot nu toe komen er veel positieve reacties op de nieuwe designhaard en zowel dealers als consumenten kunnen niet wachten tot ze de haard in de showroom of woonkamer hebben staan. Als je met een innovatief product een prijs wint, is dat nog een extra beloning.” aldus Beijko van Melick, algemeen directeur van Kalfire.

Over de Kalfire E-one

Achter de schermen werd er lange tijd hard gewerkt aan de allereerste innovatieve high-tech designhaard van Kalfire. De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud.

In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.