Voor ieder interieur

Voor ieder
interieur

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden. In de slaapkamer bijvoorbeeld, zonder extra risico’s. Want de E-one is veilig voor iedereen.

Denkt u aan het inbouwen of plaatsen van een haard? Normaal gesproken heeft u of uw architect dan rekening te houden met rookkanalen. Voor de E-one hoeft dat niet. Deze sfeerhaard staat namelijk helemaal vrij. Met deze elektrische sfeerhaard voorziet u elke denkbare ruimte van de sfeer, de warmte en het comfort dat vuur u biedt. Of u dat vuur nu wil beleven in de woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs badkamer.

In een wereld waarin we gaan voor meer duurzaamheid, worden ook onze huizen met het oog op de toekomst gebouwd; klimaatneutraal. En heeft u zonnepanelen op het dak, dan past daar geen schoonsteen naast. Zonder rookkanalen en met minimale emissie bij gebruik is de E-one onze duurzaamste en actueelste sfeerhaard ooit.

Duurzaam, veilig, flexibel en volledig aan te passen aan uw smaak. De E-one is de designhaard voor ieder interieur.

Bij deze implementatie van de Kalfire E-one 100F is nagedacht over het centrale punt in het huis. Daar waar je het meeste tijd doorbrengt en tot rust komt. De Kalfire E-one biedt een perfecte esthetische aanvulling op het interieur!

De perfecte haard voor elke woonkamer!

In een minimalistisch en licht interieur spant de E-one de kroon. Als aandachtstekker zorgt de E-one voor verbinding bij uw gezin en gasten.

Kies voor duurzame verbinding!

Flexibiliteit is kenmerkend voor onze Kalfire E-one haard en dit ziet u terug in de implementatiemogelijkheden.

Welke woonruimte gaat u naar een hoger niveau tillen?

Transformeer uw woonruimte met de Kalfire E-one

Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Download de Kalfire E-one brochure

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.