Voor iedere onderneming

Voor ieder
bedrijf

De E-one biedt de luxe van een openhaard in elke hotelkamer, in de ontvangstruimte van uw bedrijf of aan de chef’s table in uw restaurant, zonder dat daar verbouwingen of kostbare ingrepen voor nodig zijn.

Niet alleen blijft de haard altijd een state-of-the-art interieurstuk, door het minimalistische design past de haard bij iedere stijl en in iedere ruimte, of die nu landelijk, modern, klassiek of minimalistisch ingericht is.

Doordat de E-one op elke plek in te bouwen is, zijn de mogelijkheden onbegrensd. U bent daarna slechts een druk op de knop verwijderd van de gezelligheid, de warmte en het huiselijke gevoel van vuur. Minimale inspanning, maximaal resultaat. De hotelswitchfunctie van de Kalfire E-one maakt deze sfeerhaard in het bijzonder zeer geschikt voor gebruik in hotels.

Een optimale sfeerbeleving en maximaal comfort. De E-one is een interieur- en sfeerelement dat het allemaal in zich heeft.

Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one

Voor ieder interieur

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Download de Kalfire E-one brochure

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.