Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Kalfire staat voor vakmanschap. De Kalfire E-one is volledig ontworpen en ontwikkeld in Nederland, ook de fabricage van de E-one vindt volledig plaats op Nederlandse bodem. We staan achter de kwaliteit van onze producten en daarom is de looptijd van de garantie op onze elektrische haard vijf jaar of tot 10.000 branduren. Voor de Atmos Heating functie van de haard bieden we twee jaar garantie.

De E-one is een haard die altijd met zijn tijd meegaat. Niet alleen door de lange garantie en het vakmanschap waarmee hij ontwikkeld is. De Kalfire E-one is namelijk altijd in ontwikkeling. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan toekomstige updates die het product nog beter en innovatiever maken. De E-one is qua design en technische updates tijdloos en daardoor zeer geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld hotels, restaurants en bedrijven.

De stap naar verbinding
1/1
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.