Ongeëvenaarde vuurbeleving

Ongeëvenaarde vuurbeleving

Vuur is vuur als het zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. Ultra-realistische vlammen, dankzij unieke innovatieve technieken, maken de beleving van vuur in de Kalfire E-one ongeëvenaard. De E-one prikkelt alle zintuigen. Met de flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en het dynamische vlammenspel. Het geluid van knisperend hout. De warmte van de nabijheid van de vlammen. De unieke techniek van Kalfire’s E-one levert een realistische sfeerbeleving in én rondom de haard.

Deze unieke gepatenteerde techniek noemen wij HD Flame Technology. Door onze zelf ontwikkelde hardware en software in de Kalfire E-one komen de vlammen tot leven en geniet u van een betoverend, realistisch vlammenspel dat niet van echt te onderscheiden is. Niet voor niets zeggen wij:

“You have to see it, to believe it.”

Kalfire E-one logs
Kalfire E-one Hybrid LED E
Elektrische haard: Kalfire E-one
1/3 Kalfire E-one ultra-realistische houtstammen

Zien, horen en voelen komen samen

Niet alleen onze HD Flame Technology draagt bij aan de meest realistische elektrische haard ter wereld. De E-one maakt de vuurbeleving compleet in de vorm van innovatieve warmte middels het Atmos Heating element.

Atmos Heating is exclusief verkrijgbaar voor de inbouwvariant van de Kalfire E-one, de Kalfire E-one 100F. De verwarming is speciaal door Kalfire ontwikkeld voor een natuurlijke en prettige warmteafgifte aan uw omgeving. Het Atmos Heating element geeft een fijne constante stroom van warme lucht onder een hoek van 45 graden. Hij zorgt daarmee voor een optimale warmte-ervaring, die uniek is voor een elektrische sfeerhaard. De Kalfire E-one biedt u hiermee een duurzaam vuur dat zorgt voor warmte en verbinding, op een plek waar mensen samen willen komen.

Bekijk de uitgebreide specificaties
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.