Pers

Terug naar pers/architecten

Genomineerd: German Design Awards 2022!

Nominee German Design Awards 2022: Kalfire E-one

We zijn genomineerd!

Met veel enthousiasme en trots mogen we aankondigen dat we genomineerd zijn voor de German Design Awards 2022 met onze duurzame high-tech designhaard: de Kalfire E-one!

De jury heeft onze haard in het echt mogen bewonderen en beoordelen. Nu blijft het spannend tot 27 oktober, dan worden we winnaar aangekondigd.

Kalfire E-one 100F in bovenwoning
Kalfire E-one inbouwhaard
Bekijk alle afbeeldingen

Ontvang persberichten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de E-one? Schrijf u in voor de persberichten.

Marketing & media contactpersoon

Jordy Seijerlin
Digital Marketing Specialist

Neem contact op

Over Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gashaarden, houthaarden en elektrische haarden verder vormgegeven en zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.