Veilig en makkelijk

Veilig en makkelijk

Veilig vuur is vuur dat voor iedereen toegankelijk is. Waar iedereen van kan genieten, van jong tot oud. De Kalfire E-one geeft geen directe hitte af, waardoor hij veilig is voor mens en dier. Ook voor de allerkleinsten! Dit maakt de E-one tot de perfecte gezinshaard, die zelfs in de slaapkamer veilig kan worden geplaatst.

Het vuur in de sfeerhaard is namelijk volledig digitaal en dus veilig voor het hele gezin. Er hoeven geen houtblokken op een vuur gelegd te worden en de buitenkant wordt, in tegenstelling tot die van een gas- of houthaard, niet heet. Het optioneel verkrijgbare Atmos Heating element zorgt voor een geleidelijke en prettige warmtedistributie, zonder de ontwikkeling van directe hitte. Met de Kalfire E-one bent u verzekerd van een veilige en innovatieve haard met ultra-realistische vlammen. Zo geniet u, en iedereen rondom u, zonder zorgen van een ongeëvenaarde realistische vuurbeleving.

 

Kalfire E-one
1/1

Makkelijk genieten van een perfecte vlamDe Kalfire E-one is E-ready

Alles wat nodig is voor deze ongeëvenaarde vuurbeleving, is een stopcontact. Steek simpelweg de stekker in het stopcontact om de Kalfire E-one in te schakelen. Laat vervolgens het vuur branden met één druk op de knop. U bedient de Kalfire E-one eenvoudig met de robuuste en ergonomisch ontworpen E-one remote. Gewoon vanuit uw luie stoel. De Kalfire E-one Remote stelt u in staat om de vele functies eenvoudig te bedienen en het vuur naar eigen wens in te stellen. En omdat uw voorkeuren automatisch in de haard worden opgeslagen, geniet u bij het inschakelen van de haard met slechts één druk op de knop van uw perfecte vlam.

Bekijk alle specificaties
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.