Specificaties

Specificaties

De Kalfire E-one heeft diverse hoogwaardige functionaliteiten en opties om uit te kiezen. Lees hieronder de details.

Functies

De HD Flame Technology is een speciaal door Kalfire ontwikkelde technologie die door middel van innovatieve hardware en software ultra-realistische vlammen creëert.

Met de HD Flame Technology komen de vlammen tot leven en geniet u van een betoverend, realistisch vlammenspel dat niet van echt te onderscheiden is.

Standaard is de Kalfire E-one uitgerust met Single HD Flame Technology. Deze optie projecteert een enkele hoge definitie vlambeeld op de echte keramische houtstammen van de Kalfire E-one.

Als optie kan de Kalfire E-one uitgerust worden met Dual HD Flame Technology. Deze optie projecteert een dubbele hoge definitie vlambeeld in de Kalfire E-one. Hierbij worden vlammen geprojecteerd op de echte keramische houtstammen alsmede aan de achterkant van de stammen.

De dubbele projectie zorgt voor een  diepte-effect in de haard waardoor een nóg realistischer vlammenspel mogelijk is.

Atmos Heating zorgt voor een prettige atmosferische warmte die bijdraagt aan een optimale vuurbeleving.

Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor Atmos Heating (m.u.v. E-one 100F FR). Een warmte-element dat een atmosferisch warme lucht in een hoek van 45 graden door de ruimte verspreidt.

De warmte-output van Atmos Heating is 2Kw (2000 Watt).

Atmos Lighting projecteert schaduweffecten op de stammen. Het versterkt de echte vuurbeleving. De intensiteit is instelbaar van stand 1 tot en met 5. Stand 6 is de shuffle stand. In de shuffle stand creëert de Kalfire E-one afwisselende schaduweffectsterktes.

De Hybride LED E functie simuleert het natuurlijke gloedbed van een echt houtvuur. Het innovatieve LED systeem  zorgt voor volle diepe kleurtonen variërend van geel tot diep rood.

De intensiteit van het gloedbed is in 5 standen regelbaar. In stand 6, de shufflestand, wisselt het gloedbed continu van intensiteit.

Met de Fire Intensity functie kunt u de helderheid van de Kalfire E-one vlammen aanpassen aan het omgevingslicht van de ruimte.

Is er veel licht aanwezig in de ruimte? Stel de vlammen in op een hoge intensiteit voor een mooi en helder vlambeeld. Bevind de Kalfire E-one zich in een donkere ruimte? Stel de vlammen in met een lage intensiteit voor een rustig en zacht vlambeeld.

De vlamhoogte is instelbaar van stand 1 tot en met 5.
Stand 6 is de shuffle stand.

Met de Flame Tones functie heeft u de keuze uit drie verschillende vlamkleuren. Een mooie gele vlam zoals bij een gashaard, een neutrale oranje kleur of de authentieke diep-oranje kleur van een houtvuur.

De vlamhoogte is naar wens instelbaar instelbaar van stand 1 tot en met 5. Stand 6 is de shuffle stand. In de shuffle stand worden, met één druk op de knop, dynamische vlammen gecreëerd in de elektrische design haard.

Kies voor het geluid van vol knisperend larikshout (Pinewood sound) of rustiger beukenhout (Beechwood sound). Het volume is instelbaar van stand 1 tot en met 5.

In stand-by kan het interieur van de designhaard sfeervol worden uitgelicht. Zo is er mooi zicht op de stammen; ook als de haard niet brandt

Voor een extra strak uiterlijk van de haard kiest u voor een vlakke bodem. Deze past perfect in een minimalistisch interieur.

U kunt ook kiezen voor Kalfire’s designbodem. Een bodem met een subliem lijnenspel, waar het vuur optimaal in uitkomt.

E-one Remote

Met de E-one Remote bedient u eenvoudig en snel de diverse functionaliteiten van de E-one. Hiermee past u het vuur geheel naar eigen smaak aan.

Gi remote
 • Power on/off - Anti-Reflect Function
 • Dynamische Atmos Lighting aan/uit
 • Atmos Lighting harder
 • Atmos Lighting zachter
 • Fire Intensity
 • Vlammen hoger/flame shuffle
 • Vlammen lager
 • Kalfire Sound harder
 • Kalfire Sound zachter
 • Atmos Heating
 • Kalfire Sound
 • Adjustable Flame Tones
 • Hybride-LED E intensiteit aan/uit
 • Hybride-LED E intensiteit hoger
 • Hybride-LED E intensiteit lager

Google Play & App Store

Klik op een onderstaande logo om de Kalfire applicatie te downloaden voor uw besturingssysteem.

Google Play App Store
Supports IFTT Supports WiFi Supports Bluetooth
Gi remote

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.