Duurzaam en efficiënt

Duurzaam en efficiënt

In een duurzamere wereld is nul emissie het doel. De regelgeving in verschillende landen met betrekking tot duurzame energie en een groener klimaat heeft Kalfire bewogen om dit doel na te streven en onze meest duurzame haard ooit te creëren. Die is er nu: de Kalfire E-one heeft een ultra-realistisch vuur, maar werkt elektrisch en stoot nul emissie uit bij gebruik.

Zero EmissionDe Kalfire E-one is 'E-ready'

Geen uitstoot betekent ook dat u de haard niet hoeft schoon te maken en geen jaarlijks onderhoud aan bijvoorbeeld rookkanalen hoeft te plegen. De innovatieve Kalfire E-one haard werkt namelijk zonder rookkanaal, schoorsteen of andere afvoer van rookgassen. Het realistische, digitale vuur en de volledig elektrische werking van de Kalfire E-one heeft daarnaast als voordeel dat er geen reservoir voor vloeistoffen aanwezig is dat regelmatig bijgevuld moet worden of verbonden is aan een toevoer, zoals bij een bio-ethanol haard of elektrische damphaard het geval is. Dit noemen wij E-ready.

Bekijk alle specificaties

Efficiënt designKalfire E-one zet de trend

Het energieverbruik van de E-one is laag: bij circa 110Watt* is de haard bijzonder efficiënt in gebruik. Dat is niet alleen vriendelijk voor uw huishouden, maar ook voor het milieu, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van vuur. De Kalfire E-one zet daarmee een trend op het gebied van innovatie, duurzaamheid en efficiëntie.

Deze duurzame lijn is doorgezet tot in de details. Zo is onder andere de verpakking van de E-one duurzaam geproduceerd en dragen we zorg voor een efficiënt design- en fabricageproces, dat volledig plaatsvindt in Nederland, met oog voor mens en milieu.

*Exclusief Atmos Heating element en op basis van Dual HD Flame Technology.

Bekijk alle specificaties
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.