Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze
mogelijkheden

Een haard creëren zonder rookkanaal, zonder afvoer, zonder schoorsteen en zonder gasaansluiting: de missie waaruit de Kalfire E-one is ontstaan. De Kalfire E-one staat hiermee voor vrijheid. Hij staat letterlijk vrij, zonder rookkanalen of gasaansluitingen en zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met milieurestricties. Daarmee opent zich een wereld aan mogelijkheden.

De haard kan namelijk overal probleemloos geplaatst worden. Overal in huis zoals badkamer, keuken en slaapkamer, in appartementen, restaurants, hotels, kantoorgebouwen, openbare ruimtes, noem maar op.

De E-one is daarmee de meest flexibele sfeerhaard uit Kalfire’s assortiment – er kan gewerkt worden met een breed pallet aan materialen om zo een droom-design te creëren. De Kalfire E-one is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de elektrische inbouwhaard en de vrijstaande elektrische haard.

Ook zijn beide modellen uit te rusten met Single of Dual HD Flame Technology. Optioneel kunnen de inbouwmodellen worden uitgevoerd met verwarming: Atmos Heating.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F HR 2
Elektrische haard: Kalfire E-one 100F - LR
Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR
Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR
1/4 Kalfire E-one 100F

Elektrische haard inbouw Kalfire E-one 100F

Dankzij de strakke belijning en compacte inbouwmaten is dit frontmodel uitermate geschikt voor inbouw in maatwerk interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in een woonkamer, restaurant of hotellobby. Dankzij het royale glasoppervlak van 100 x 37 cm is er altijd optimaal zicht op het vuur en de realistische keramische houtstammen. Mede dankzij de regelbare sfeerverlichting in de haard zorgt dit ervoor dat de Kalfire E-one dé eyecatcher is in elk interieur; ook als de haard is uitgeschakeld.

Bekijk alle specificaties

Elektrische haard vrijstaand Kalfire E-one 100F FR

Het vrijstaande Kalfire E-one model, de Kalfire E-one 100F FR, is rondom afgewerkt in een strakke stalen behuizing en past daardoor moeiteloos in elk type interieur, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. Omdat deze vrijstaande elektrische haard daarnaast ook zeer eenvoudig te plaatsen én te verplaatsen is, kunt u ook na een verhuizing, verbouwing of ander gebruik van ruimtes blijven genieten van deze haard.

Bekijk alle specificaties

Voor zowel de Kalfire E-one haarden kiest u tussen twee stijlvolle bodem-interieurs. Een vlakke bodem voor een strakke afwerking van de binnenkant van de haard, of een designbodem met een fijn lijnenspel en naadloze overgangen.

Kalfire E-one design bodemplaat
Kalfire E-one vlakke bodemplaat
1/2 Kalfire E-one design bodem
Brochure Kalfire E-one

Download de brochure

Lees alles over onze nieuwste, virtuele sfeerhaard in de digitale brochure en vind inspiratie voor uw interieur.

Elektrische haard: Kalfire E-one 100F FR

Voor ieder bedrijf

Wat uw favoriete plek in huis ook is, met Kalfire’s E-one wordt het dé plek waar mensen samenkomen. Onze high-tech sfeerhaard kan namelijk overal in huis geplaatst worden.

Lees meer

You have to see it to believe it

Het ultra-realistische vuur in de Kalfire E-one zelf beleven? Dat kan bij een dealer bij u in de buurt of in Kalfire’s Experience Center.

Gi
Download de Kalfire E-one brochure
Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en wij zoeken uw dichtstbijzijnde dealer op:

Er ging helaas iets fout bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Controleer uw postcode of plaatsnaam en probeer het nogmaals.

Bedankt! U ontvangt de brochure binnen enkele ogenblikken in uw inbox.

Ontvang persberichten

Bedankt! U bent aangemeld voor de E-one persberichten.